pondělí 21. dubna 2008

Víkend naplno











Tenhle víkend jsme měli hafo napilno




Patek: Začal jako obvikle kdy jsme se postupně sešli okolo Jamu , Čajky a Evžena . Pote jsme dostali GOOD napad že pojedem na vílet ale kam?? no přece na Hradec . Neuběhla hodina a jelo se na hradci jsme udělali výšlap na zamek šupem dom domu jsme přijeli asi kolem 23 hodiny .




Sobota: V sobotu jsme se domluvili že pujdem na fotbal a taky jsme šli . Naši sice prohrali a ještě k tomu nedali penalu , ale i tak to byla hafo dobra zabava . po fotbale jsme šli na konec Barvy probuzení (Další břehy) pak jsme přešli do Evžena a s evžena ke Standovy kde jsme hrali pokr a tančily . Když tu najednou se pustila TV a na primě bylo Interviu s upírem ktere strašně šumělo , tak jsme si řekli dem se divat ale tam kde to nebude šumět a proto jsme vyrazily k Hanisovy kde jsme se čuměli na Interviu s upírem a obědnali jsme si picu ktera měla pruměr 1m a pak jsme šli všichni do postilky k hanisovy a spali jsme 4 na posteli no fuj




Neděle : Neděle byla sportovní jeli jsme na fotbal do chvalikovic kde vyhralo drustvo modrých .




po dohraní fotbalku jsme měli jet busem zpět ale nebyly peníze tak někteří běželi do Opavy a těmy borci byly Venca ,Prokop a Hanis nj Borci nakonec a timto bych to skončil fotky jsou zde.




jo a ještě jedna fotka z hystorie na zasmati.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Hsuté fotky:D xD :D -A-

Anthony řekl(a)...

Brkope tys byl pěkná kunda teda !

GiGx řekl(a)...

To teda nezaprcame??:)

Anonymní řekl(a)...

Jooo to byly časy když jsem byl ještě hipík. :D To bylo na výletě že? Prokop

kubthebe řekl(a)...

líbíš se mi, kluku...:-*